De liedjes van: Geert van der Velde (The Black Atlantic)
 


“Ik verander de tekst naar “These dishes won’t hold me back.”

Geen groot geheim: Gobsmag houdt van liedjes. Verzamelt liedjes. En die halen we overal vandaan. Een van de leukste en effectiefste manieren om aan topliedjes te komen, is muzikanten aan hun kop zeuren. Zo kregen we GEERT VAN DER VELDE van THE BLACK ATLANTIC zo gek om een paar van zijn favoriete liedjes aan ons te tippen.


Dit liedje…
[tabgroup layout=”vertical”]
[tab title=”wil ik nog eens coveren”]

Skeeter Davis
The End Of The World
Album: Skeeter Davis Sings The End of the World (1963)
[/tab]
[tab title=”draai ik tijdens de afwas”]

Rick Ross
Hold Me Back
Album: God Forgives, I Don’t (2012)

Geert: “Ik verander de tekst naar “These dishes won’t hold me back.”
[/tab]
[tab title=”opent mijn begrafenis”]

Santo and Johnny
Sleepwalk
[/tab]
[tab title=”wordt het meest onderschat”]

Hatebreed
Perseverance
Album: Perseverance (2002)[/tab]
[tab title=”wordt het meest overschat”]

The Black Atlantic
Dandelion
Album: Reverence for Fallen Trees (2009)[/tab]
[tab title=”had nooit mogen bestaan”]

Crazy Town
Butterfly
Album: The Gift of Game (1999)
[/tab]
[tab title=”is mijn grote favoriet”]

Elbow
Ribcage
Album: Cast of Thousands (2003)
[/tab]
[/tabgroup]

Black Oak, de split EP die The Black Atlantic met I Am Oak heeft gemaakt, ligt nu in de winkels. Single ‘Rove’ kreeg van ons reeds een stevige 8. Geert is momenteel bezig met een solo tour door Duitsland, maarrr…. op 14 maart komt-ie gelukkig voor een optreden naar Nederland, Leeuwarden om precies te zijn. I Am Oak (solo) is dan ook van de partij. Een aanrader.


Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op