Gobdate #6: Benjamin Clementine, Sean Rowe en meer
 


Nieuwe liedjes van “oude” Gobsmag Scorebord artiesten: laat je bijpraten door Gobdate. Deze zesde editie met nieuwe kneiters van Sean Rowe, Sivu én Benjamin Clementine.

1. Sean Rowe – Shine My Diamond Ring

Gobsmag kijkt uit naar het nieuwe album van Sean Rowe, dat moge duidelijk zijn. Het eerste liedje van de nieuwe plaat, Madman, scoorde al een 8.9. Sean Rowe gaat direct naar het hart. En daar blijven we bij, ook bij tweede single Shine My Diamond Ring. Iets meer uptempo, nog steeds een te gekke baard en dito stem.


2. Sivu – Miracle (Human Error)

Het was eind maart dat we schreven ‘Grote belofte Sivu is niet meer te stoppen‘. Reden om dat te schrijven was single en gelijknamig EP’tje “Can’t Stop Now”. Dat klonk als Jack Peñate, Bombay Bicycle Club en Alt-J gepropt in de studio van Beck. Goed nieuws, Sivu is terug! Opnieuw een EP, genaamd “Miracle (Human Error). Het titelnummer is net uit en wederom een erg lekkere track.


3. Benjamin Clementine – Condolence

Een 9.0 was er op 5 januari (in de week van de Gobsmag-geboorte) voor Benjamin Clementine. Deze troubadour heeft roots in Ghana, London en Parijs en werd op handen gedragen door Jools Holland, legio muziekblogs en maakte indruk op Eurosonic. Inmiddels lijkt Nederland hem ook te omarmen. Het was dan ook wat karig, slechts drie nummers. Goed nieuws voor de liefhebber, onlangs verscheen een nieuwe liedje (van zijn te verschijnen album) Condolence. Ditmaal geen cijfer, maar wel wederom onze waardering. Wat een pracht!


Bonus: Real Estate – Had To Hear

De kans is natuurlijk groot dat je Real Estate al kent. Maar verser van de pers is de videoclip van Had To Hear (uiteraard afkomstig van kneiter van een album Atlas). Een beetje vage clip, maar o zo lekker nummer.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op