Gobdate 18: Husky, Palace en Deptford Goth
We praten je even snel bij

Nieuwe liedjes van “oude” Gobsmag Scorebord artiesten: laat je bijpraten door Gobdate.1. Husky – Saint John

Vrijdag verschijnt Ruckers Hill, het nieuwe album van de Australische folkrockband Husky. Zijn wij blij mee, want deze deze “Fleet Foxes met ballen” leveren het ene topliedje na de andere af. Was daar eerder het in 2012 verschenen debuut Forever So, begin augustus hoorden we het eerste liedje van de nieuwe plaat, het met een 8.3 beloonde I’m Not Coming Home. En nu is er een tweede voorproefje, het net zo mooie Saint John.


2. Palace – I Want What You Got

Deze band uit Londen houden we al een tijdje goed in de gaten. Waarom? Omdat alle liedjes die ze tot nu hebben uitgebracht geweldig zijn. Zo was er eerst Veins (8.1 op ‘t Scorebord, begin augustus), daarna het nog toffere Bitter (nu ook met videoclip) en sinds kort ook I Want What You Got. Dat alles van het debuut EP’tje Lost In The Night die je bij de buren kan streamen.


3. Deptford Goth – Two Hearts

Een 8.2 scoorde Daniel Woolhouse a.k.a. Deptford Goth een kleine twee weken geleden met z’n nieuwe single Two Hearts. Een gospelliedje op de piano van James Vincent McMorrow, noemden we het. Goed nieuws: er is nu ook een mooie videoclip bij. Abum Songs verschijnt 3 november.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op