Winnen: kaarten voor Gruff Rhys in Bitterzoet!
Super Fury Animals frontman staat ook solo z'n mannetje


En weer is er zo’n schitterende winactie van Gobsmag. Ditmaal mogen we een setje van 2 kaarten weggeven voor het concert van Gruff Rhys in Bitterzoet (Amsterdam) op 7 oktober. Meedoen is een eitje, dus waar wacht je nog op?

LP packshotGruff Rhys, frontman van die leuke en al sinds 2010 op sabbatical zijnde band Super Fury Animals, timmert solo ook al een jaartje of negen aan de weg. Zijn laatste wapenfeit, het dit jaar verschenen American Interior, werd juichend ontvangen in het thuisland. Zo gaf The Guardian al hun sterren voor het album dat ze kwaliteiten als “wit, originality and indelible tunes” meegaven.

Ook Gobsmag columnist Jasper de Kinkelder is fan en vorige week noemde hij The Last Conquistador misschien wel het mooiste liedje van 2014. Je moet maar durven.

Tickets winnen

Wil je kans maken op de tickets voor het concert van Gruff Rhys in Bitterzoet? Vul dan onderstaand formuliertje even in. En als je dan toch bezig bent, schrijf je dan ook meteen even in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan elke zaterdag een e-mailtje met dé Gobsmagliedjes van de week! Afijn, doe je ding en succes gewenst:

Helaas! De prijsvraag is gesloten en de winnaar is reeds bekendgemaakt!

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op