Nog meer redenen om naar Groningen af te reizen
 


Eerder gaven we al 9 goede redenen om Eurosonic 2014 met een bezoekje te vereren. De zaterdag (Noorderslag) staat traditioneel in het teken van Nederlandse beloftes. Tot onze verbazing vinden we elk jaar ook weer bands in deze lijst die al jaren meedraaien. Maar goed, soit. Voor de mensen die de donderdag en vrijdag overleven hieronder 4 tips voor de zaterdag. Wederom in willekeurige volgorde, zoals u van ons gewend bent.


Rita Zipora

Rita Zipora

18 januari, De Oosterpoort Patio, 19.45 uur

Rita Zipora verschijnt in steeds meer lijstjes en overzichten met artiesten die je dit jaar in de gaten moet houden. Daar sluiten wij ons bij aan. Klinkt als: Eefje de Visser doet Massive Attack.


bearsdenklein

Jett Rebel

18 januari, De Oosterpoort Entreehal, 01.45 uur

Het gaat prima met Jett Rebel. DWDD, 3FM Serious Talent, en nu dus ook op Noorderslag. Zegt beïnvloed te zijn door niemand minder dan Prince. Dat horen wij wel. Wilt u dit ook horen? Meld u dan in De Oosterpoort.


http://www.gobsmag.nl/wp-content/uploads/2014/01/Wooden-Saints.jpg

Wooden Saints

18 januari, De Oosterpoort Bovenzaal, 21.00 uur

Wooden Saints (foto boven dit artikel) is ooit begonnen als experiment. Elke week een nieuw liedje schrijven. Schrijven werd opnemen. Opnemen werd optreden. En dat moet gehoord worden. Deze draaideurformatie (no pun intended) mag u niet missen.


brotherandbones-1050x700

Special Guest

18 januari, De Oosterpoort Kleine Zaal, 20.30 uur.

Oei, een Special Guest. Dit zouden weleens The Amazing Stroopwafels kunnen zijn. Of Kane. Wij weten het ook niet, en kunnen daarom niks verklappen. Wel raden we aan een kijkje te gaan nemen.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op