Videoprimeur: Verdwijn van Aafke Romeijn
"Als de wijn in een ontkurkte fles, als wat blijft hangen van de vorige les"


Een klein Gobsmag-primeurtje op de maandagavond: nadat we afgelopen juni de videoclip voor de Enige Eerst Officiële Single Ooit van Aafke Romeijn in première mochten gooien (liedje Voorbeeldfunctie), is het nu de beurt aan het net zo prachtige Verdwijn. “De clip gaat niet gepaard met een single-release, maar ik vind ‘m te mooi om er niks mee te doen,” aldus Aafke. Kijk, daar zijn wij het dus helemaal mee eens:

Aafke Romeijn is singer-songwriter-gone-electro, die met haar album CHIN.IND.SPEC.REST. een nieuwe, Nederlandstalige, weg insloeg. De videoclip van Verdwijn is gemaakt door Roald van Stijn, die al sinds 2011 videoclips maakt bij nummers van Utrechtse bands en singer-songwriters, met steeds hetzelfde onderwerp: de bouw van station Vaartsche Rijn.

Nog niet zo lang geleden kreeg je hier op Gobsmag al een kijkje in de wondere wereld van Aafke Romeijn. Fotograaf Marcel Krijgsman volgde de Nederlandse muzikante tijdens een instore in de Nijmeegse platenzaak Waaghals en dat leverde deze mooie plaatjes op.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op