Wat u niet mag missen deze week: Admiral Freebee
Show in Utrecht

Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Wij tippen je elke week één concert dat je absoluut niet mag missen. Deze week: ADMIRAL FREEBEE.Er staat ons weer een mooie concertweek te wachten. Wat te denken van een van onze eerste scorebord-entries Benjamin Clementine, onze tip van vorige week J. Mascis en Seasick Steve?

Maar als je volgens ons één band zou moeten kiezen om deze week live mee te pikken dan is dat deze week wel Admiral Freebee. Niet in de laatste plaats omdat hij met The Great Scam dit jaar een fantastisch album afleverde en met Nothing Else To Do een mooie plek op het scorebord veroverde.

Admiral Freebee is de artiestennaam van de Antwerpse artiest Tom Van Laere (1975). Zijn muziek kan omschreven worden als roots-rock, sterk gelijkend op het werk van Neil Young. Uiterlijk onderscheidt “de admiraal” zich door zijn groot postuur en volle baard.

Het goede nieuws: Admiral Freebee is deze week nog voor één show in Nederland. En wel aanstaande donderdag (11 december) in het nieuwe Tivoli (Utrecht). Tot onze verbazing zijn er nog kaarten. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan en pak die creditcard!

Thuisblijven is inderdaad geen optie.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op