Wat u niet mag missen deze week: Black English
 


Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Geen nood. In deze categorie tippen we je elke week één concert dat je volgens ons absoluut niet mag missen. Deze week: Black English.

Ok, eerlijk is eerlijk. Je hebt geen fuck aan deze eerste live tip. En wel om twee redenen: de band in kwestie is ‘slechts’ het voorprogramma en het concert in kwestie is al even uitverkocht. Een valse start van deze nieuwe categorie? Misschien. Maar het neemt niet weg dat we je Black English hard willen tippen.

Black English speelt aanstaande dinsdag, 7 oktober het voorprogramma van Yann Tiersen in het nieuwe Tivoli/Vredenburg. Black English tipten we eerder al toen ze nog NO heetten. Single Leave The Door Wide Open scoorden een meer dan verdiende 8.3 op ons scorebord. A more optimistic version of The National. 

De live-primeur was voor Best Kept Secret in 2013, maar dinsdagavond verzorgt de band dus het voorprogramma voor Yann Tiersen. Als dat net zo tof wordt als Best Kept Secret dan moet je als de zodemieter zorgen dat je via Ticketswap, Marktplaats etc een kaartje bemachtigd. En nu maar wachten tot ze met een headliner-show terugkeren naar Nederland. We houden je op de hoogte.

(En echt, volgende week doen we een concert waar je nog kaartjes voor kan halen.)

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op