Wat u niet mag missen deze week: Breton
Shows in Utrecht, Eindhoven en Haarlem

Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Gobsmag tipt je elke week één concert dat je absoluut niet mag missen. Deze week: BRETON.Jaloersmakend catchy. Dat schreven we begin februari over single Envy van Breton. Daar voegden we aan toe:

En dat nieuwe album (War Room Stories) kan weleens veel dingen gaan doen voor Breton. Dan is het weer poppy, dan is het weer hoekig, dan is het weer stampend, maar het is altijd CATCHY. We kunnen nu wel verder dingen op schrijven over producers, remixes, bevriende bands als Alt-J, maar laten we vooral eerlijk blijven: dat leest niemand om te onthouden. Nee, dat het catchy is moet genoeg zijn voor jouw gewillig oor. Komt die airplay, let maar op.

Inmiddels ben je waarschijnlijk goed bekend met Breton. Want die airplay is er gekomen. Goed nieuws dus dat je ze deze week maar liefst 3x in actie kunt zien:

  • Zaterdag 8 november: EKKO, Utrecht
  • Zondag 9 november: Effenaar, Eindhoven
  • Maandag 10 november: Patronaat, Haarlem

Inmiddels is er ook nieuw werk van Breton, liedjes die je niet op War Room Stories vindt. Schrijft u maar even mee en snor ze op in Spotify: A Close Personal Friend Of Mine, Exit Row en Titan. Met name laatstgenoemde is vertrouwd catchy as woo-hoo-hoo fuck:

Thuisblijven is inderdaad geen optie.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op