Wat u niet mag missen deze week: J Mascis (+ Mad About Mountains)
Shows in Groningen en Utrecht

Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Wij tippen je elke week één concert dat je absoluut niet mag missen. Deze week: J MASCIS + MAD ABOUT MOUNTAINS.Er staat ons weer een mooie concertweek te wachten. Wat te denken van Sun Kil Moon, Admiral Freebee en Go Go Berlin?

Maar als je volgens ons één band zou moeten kiezen om deze week live mee te pikken dan is dat deze week wel J Mascis. Nou ja, band…. J Masics is natuurlijk de frontman van Dinosaur Jr. en ook solo timmert hij lekker aan de weg. In z’n uppie komt-ie deze week helemaal alleen zijn kunsten vertonen. Zijn nieuwste werk, Tied to a Star noemen wij met recht een akoestisch meesterwerkje.

Het goede nieuws: J Mascis doet deze week ons land aan voor twee shows:

  • Zaterdag 6 december: Vera, Groningen
  • Zondag 7 december: Tivoli, Utrecht

Onze speciale aandacht gaat uit naar de show in Tivoli. Waarom? Vanwege het zeer fijne voorprogramma. Mad About Mountains ken je vast nog wel van scorebord-kneiter Where The Man Waits (7.7) dat wij omschreven als “Neil Young, Band Of Horses en My Morning Jacket rondom een kampvuur.” Yup, zo tof dus.

Goed, luister nog heel deze twee fijne tracks en koop dan als de wiedeweerga je tickets.

Thuisblijven is inderdaad geen optie.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op