Wat u niet mag missen deze week: Kill It Kid
Show dinsdag in Paradiso, Amsterdam

Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Gobsmag tipt je elke week één concert dat je absoluut niet mag missen. Deze week: KILL IT KID.Het is weer goed toeven in de Nederlandse concertzalen deze week. Wat te denken van Damien Rice, The War On Drugs en saxofoon-legende Maceo Parker? Natuurlijk mag je deze concerten niet missen, maar de kans is aanwezig dat je dit wel gaat doen. Damien Rice en The War On Drugs zijn namelijk al even uitverkocht. Laten we het daarom eens hebben over een band die al een op ons scorebord stond en deze week (dinsdag) in de kleine zaal van Paradiso staan. Leuk detail, wanneer deze band aftrapt (om 22:00), is The War On Drugs nog bezig om de grote zaal te betoveren.

We hebben het natuurlijk over Kill It Kid. Op 28 augustus van dit jaar scoorden de Britten een dikke 7.7 voor de track Caroline. Southern bluesrock waar Led Zeppelin jaloers op zou zijn noemden we het toen. Stevige stem, prima gitaren. Liefhebbers van Go Go Berlin en Kings of Leon zitten goed (met name qua stem!).

Het is dat we bij The War On Drugs zitten, maar anders zouden we het wel weten. We willen je deze week dan ook op het hart drukken om ze te gaan zien in je lokale (of landelijke) concertzaal. De mogelijkheden die je hebt zijn schaars, dus wees er snel bij:

  • Dinsdag 28 oktober: Paradiso (kleine zaal), Amsterdam

Voor dat laatste duwtje in de rug:

Thuisblijven is inderdaad geen optie.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op