Wat u niet mag missen deze week: The Medics
Shows in Breda, Enschede en Apeldoorn

Elke week staan er tientallen bands op de Nederlandse poppodia. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om dagelijks een rondje langs te zalen te surfen om te zien wat er speelt? Wij tippen je elke week één concert dat je absoluut niet mag missen. Deze week: THE MEDICS.Er staat ons weer een mooie concertweek te wachten. Wat te denken van onze eigen Moss en Navarone, maar ook de helden van The Boxer Rebellion en Nick Mulvey.

Maar als je volgens ons één band zou moeten kiezen om deze week live mee te pikken dan is dat deze week wel The Medics. De oplettende lezer zal al hebben gemerkt dat we fan zijn van deze boys uit Utrecht. Zo primeurden we nog niet zo lang geleden hun nieuwe kneiter Under My Skin.

Inmiddels is er ook een nieuw album, Choose Your Battle, met daarop tracks als de 80’s geïnspireerd synth-anthem We Are Not Alone én een duet met Razorlight / We Are Scientists / Smiths & Burrows dude Andy Burrows: A World Ago.

Kortom: The Medics zijn terug en je bent een dief van je eigen trommelvliezen als je deze prachtband deze week niet gaat bewonderen. Het goede nieuws is dat je hier maar liefst drie kansen voor hebt:

  • Vrijdag 14 november: Mezz, Breda
  • Zaterdag 15 november: Atak, Enschede
  • Zondag 16 november: Gigant, Apeldoorn

Thuisblijven is inderdaad geen optie.

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op