Winnen: kaarten voor Twin Peaks in Bitterzoet
 


En weer is er zo’n schitterende winactie van Gobsmag. Ditmaal mogen we een setje van 2 kaarten weggeven voor het concert van Twin Peaks in Bitterzoet (Amsterdam) op donderdag 12 februari. Meedoen is een eitje.

Het punkige Twin Peaks, opgericht in 2009, debuteerde twee jaar geleden met Sunken dat met niet meer dan een nauwelijks functionerende acht-sporen recorder en twee goedkope microfoons in een keldertje is opgenomen. Met het morgen officieel in Nederland te verschijnen Wild Onion borduren de begin twintigers voort op hun optimistische en zorgeloze sound, en melodieuze en aanstekelijke liedjes.

Het Britse NME magazine is fan van de Amerikanen, dus dan weet je het wel: “One of the most exciting new bands around… Fizzing with plenty of ramshackle charm and wild, rock ‘n’ roll exhilaration!”

Tickets winnen

Wil je kans maken op de tickets voor het concert van Twin Peaks in Bitterzoet? Vul dan onderstaand formuliertje even in. En als je dan toch bezig bent, schrijf je dan ook meteen even in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan elke zaterdag een e-mailtje met dé Gobsmagliedjes van de week! Afijn, doe je ding en succes gewenst:

[contact-form-7 404 "Not Found"] Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op