Winnen: nieuw Radical Face album
 


De mensen die Gobsmag op Facebook geliked hebben, weten het al sinds zondag: Family Tree: The Branches van Radical Face is het Gobsmag album van de week. Dankzij platenmaatschappij V2 Records liggen hier een aantal luxe exemplaren van deze geweldige plaat op de redactie en die we mogen weggeven aan jullie, onze bijzonder snel groeiende lezersgroep.

albumsWaarom is dit het album van de week? Een goede vraag met een simpel antwoord: elke week proberen wij op de Facebookpagina van Gobsmag een plaat uit te lichten die wat ons betreft veel te weinig aandacht in de media heeft gehad.

Zoals dus gebeurt is met Family Tree: The Branches van Radical Face. Een schitterend album dat het tweede deel is van een imposant drieluik over een fictief Amerikaans gezin in de 19e eeuw. Liedjes met verhaal dus.

Neem bijvoorbeeld het belachelijk mooie Southern Snow, dat met de eerste songtekstregels je meteen een hartverscheurende scene in sleurt: “It was the year my son was born. The same year my sis’ walked into the woods. And was never seen again. I still call her name sometimes, just in case.”

Radical Face – Southern Snow

Trouwens: misschien lees je de naam Radical Face nu voor het eerst, maar je hebt zijn muziek zeker weten al eerder gehoord. Zijn Welcome Home, Son is namelijk dat “Haaaaahaaaahahaahoooooome”-liedje onder de I Am a Nikon reclame. Ook weer opgelost.

WIN DAT ALBUM!
Meedoen aan de actie is heel simpel. Vul je in onderstaand formulier je naam + e-mailadres in en druk op verzend.

HELAAS: DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN. WINNAARS OP ONZE FACEBOOK

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op