Winnen: nieuw Revere album
 


Ditmaal is het niet het Album van de Week dat we verloten, het blijft geen feest. We hebben nu gekozen voor een album dat al eventjes uit is, maar ons nog steeds enorm kan bekoren: My Mirror / Your Target van de 8-koppige Britse indie-sensatie Revere. Waar ken ik die naam van? Dat weten we natuurlijk niet. Maar het zou kunnen dat je ze voorbij hebt zien komen op Glastonbury, in Rotown, Paradiso, Tivoli, 013 of 3FM. Of natuurlijk gewoon hier op Gobsmag, want single These Halcyon Days kreeg van ons een 9.0.

albumsWaarom we precies dit album verloten? Omdat we het te gek vinden natuurlijk! En omdat het verhaal erachter toch best bijzonder is. De band is al jaren bij elkaar en inmiddels een graag geziene gast in de Britse indie-wereld. Zo speelden ze al op Glastonbury, Green Man Festival en live bij BBC2.

Toch is dit pas het tweede studioalbum. Een album dat overigens tot stand is gekomen via een heuze crowdfunding campagne.
Via via belandde het album op een bureau bij een Nederlands platenlabel, met een deal tot gevolg. Die deal leidde inmiddels dus al tot een aantal spetterende optredens in Nederlandse zalen. Optredens met lovende recensies en een alsmaar groeiend publiek.

Zie deze winactie als onze bescheiden poging om Revere bij een nog groter publiek bekend te maken. Want dat verdienen ze. Luister maar eens naar het betoverende What Am I If I’m Not Even Dust.

Vooruit, nog een tip. Kijk de volledige 2METERSESSIE die de band onlangs opnam in Amsterdam!

Revere – What Am I If I’m Not Even Dust

WIN DAT ALBUM!
Meedoen aan de actie is heel simpel. Vul je in onderstaand formulier je naam + e-mailadres in en druk op verzend. Oh, klein dingetje nog: om kans te maken moet je ook even onze Facebook-pagina hebben geliked. Kleine moeite toch?[contact-form-7 404 "Not Found"]

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op