Winnen: nieuwe album Boy & Bear
 


De mensen die Gobsmag op Facebook geliked hebben, weten het al sinds zondag: Harlequin Dream van Boy & Bear is het Gobsmag album van de week. Dat het een fijn album is dat gehoord moet worden beschreven eerder al in het artikel over de eerste single; Southern Sun. We zijn dan ook verhuigd om te vermelden dat er een exemplaar van deze geweldige plaat op de redactie ligt. We mogen hem zelfs weggeven aan een van jullie.

albumsWaarom is dit het album van de week? Een goede vraag met een simpel antwoord: elke week proberen wij op de Facebookpagina van Gobsmag een plaat uit te lichten die wat ons betreft veel te weinig aandacht in de media heeft gehad.

Te weinig aandacht is in dit geval wellicht een overhaaste conclusie, het album ligt namelijk pas sinds afgelopen maandag in de winkels. De band heeft inmiddels een prima live-reputatie en levert wederom een prachtig album vol met aantekelijke liedjes die niet zouden misstaan tijdens en zomerse BBQ. Gaat dus wel goedkomen met de exposure.

Southern Sun is de eerste track van het album. Een track die wat ons betreft prima in bovenstaande albumomschrijving past.

We willen Harlequin Dream van Boy & Bear dus gewoon extra onder de aandacht brengen bij jou. Vandaar de Album Van De Week-actie en nu dus de mogelijkheid om een fysiek exemplaartje te winnen.

Boy & Bear – Southern Sun

WIN DAT ALBUM!
Meedoen aan de actie is heel simpel. Vul je in onderstaand formulier je naam + e-mailadres in en druk op verzend. Oh, klein dingetje nog: om kans te maken moet je ook even onze Facebook-pagina hebben geliked. Kleine moeite toch?
HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM DEEL TE NEMEN

Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op