Winnen: topplaten van Dotan en Oscar & The Wolf!
 


Daar is weer zo’n schitterende winactie van Gobsmag. Ditmaal hebben we cd’s van Dotan en Oscar & The Wolf voor de gelukkige winnaar klaarliggen. Meedoen is een eitje, dus waar wacht je nog op?

dotan-7_layers_aDotan ken je natuurlijk van die GROTE hit Home, die alleen al op Youtube bijna 2 miljoen plays aantikt. En het mooie: Home is gewoon ook een goed liedje. Op het album 7 Layers vind je er nog meer in die categorie.

oscar_and_the_wolf-entity_aHet Belgische Oscar & The Wolf kwam dit jaar met hun eerste langspeler op de proppen: het voortreffelijke Entity. Ze waren al te zien met een single op ons Scorebord én op Lowlands. Amai, dan ben je dus goed bezig.

CD’s winnen

Duidelijk, die schijfjes wil je in je “cd-speler”. Wat je moet doen om kans te maken op dit pakketje is simpel: vul onderstaand formuliertje even in. En als je dan toch bezig bent, schrijf je dan ook meteen even in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan elke zaterdag een e-mailtje met dé Gobsmagliedjes van de week! Afijn, doe je ding en succes gewenst:

[contact-form-7 404 "Not Found"] Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op