Heerlijk oversteken met Trip To Dover
 

SONG

Trip To Dover - Lifelong Lovesong [listen on Youtube]

ALBUM

Kiss Fight Dance (01.12.2014)

SOUNDS LIKE

The Killers in Eindhovense electropop overdrive

RATING

7.8

POSTED ON


Binnenkort verschijnt met Kiss Fight Dance een nieuw EP van de Eindhovense band Trip To Dover. Single Lifelong Lovesong is al een tijdje uit, maar nog altijd belachelijk catchy.

Eindhoven dus, maar toch niet helemaal. Trip To Dover werd namelijk opgericht in het nog altijd Britse Brighton door de inmiddels met elkaar getrouwde Olga (zangeres/gitariste) en Johannes Taal (toetsenist). Ze brachten daar twee EP’tjes en een langspeler uit, maar staken daarna met de verhuiswagen het kanaal weer over.

Nieuwe EP Kiss Fight Dance is geschreven in de nasleep van Trip to Dover’s terugkeer naar Nederland, vanwege het verlies van drie naaste familieleden aan kanker. De titel staat dan ook voor verschillende manieren om met tegenslagen en het leven in het algemeen om te gaan.

Inmiddels heeft Trip To Dover de halve wereld al gezien, van Duitsland en Groot-Brittannië tot de Verenigde Staten. En ook nu weer staat er een flinke tour gepland door binnen en buitenland. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het nieuwe EP’tje in maar liefst drie plaatsen wordt gepresenteerd: Hamburg, Brighton en natuurlijk Eindhoven (28/11).


Like Gobsmag op Facebook:

Geplaatst door in de categorie op