Press "Enter" to skip to content
Newmusic of the day on February 5th 2015

Twin Peaks rammelt lekker door (7.7)

Fijne rammelrock uit je garage
Song: Twin Peaks - In The Morning (In The Evening)
Album: Non album single

De dudes van het Amerikaanse Twin Peaks gaan lekker in het thuisland en in Engeland lezen we in onze rss feedjes. Een klein blog buzzje hangt om ze heen en nieuwe plaat Wild Onion kon rekenen goede woorden. In Nederland komt het allemaal wat moeilijker op stoom, maar wat niet is, kan nog komen.

Hier op de immer sfeervolle Gobsmag redactie zijn we al overtuigd en draait het plaatje al geregeld een rondje. Wij zijn niet vies van een portie rammelrock en singles als ‘Flavor‘ en ‘Making Breakfast‘ gaan er bij ons in als koek met bier.

Weliswaar is het album pas deze week officieel in ons land uitgekomen, in Amerika pakt Twin Peaks lekker door. Daar verschijnt namelijk binnenkort een losse 7″ single: ‘In The Morning (In The Evening)‘. Leuk detail bij deze toffe release: “This was our first experience recording directly to 2” Tape, using an entirely analog setup at the wonderful Treehouse Records. We loved the vintage process and are psyched for everyone to hear it.”

Extra tip: Twin Peaks speelt op donderdag 12 februari in het Amsterdamse Bitterzoet en wij geven hier een setje kaarten voor weg!

Laat je verleiden door Lusts (8.2)
Jeff Beadle: van pool cleaner tot singer/songwriter (8.0)